Nje ide mes polemikash per edukimin e femijeve tane

0
63

Kujtojme nostalgjine që u rritem, nje periudhë që ndoshta kishte gjëra “jo të mira” me shumë se “të mira”….

Edukimin e brezave te rinj dhe paisja me informacionin për moshën përkatëse, vjershave, këngëve, disiplinës dhe dashurise per familjen duam tua rikujtojme fëmijëve tanë qe janë “SKLLAVËRUAR” nga kjo cope plastike qe dhe ti po mban në dorë ne këtë moment që po lexon këtë lajm.
Le tu përkushtohemi sa duhet fëmijëve me historinë dhe disa grimca nga e kaluara. PA TE SHKUAR NUK KA TE ARDHME!

Go Albania

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here