Tashmë ka një datë! Rama: Satelitin e parë e ‘hedhim’ në muajin mars

0
106

Rama: Prioritet tjetër, siguria rrugore. Jemi në fazën që me një financim të ministrisë së Infrastrukturës së krijuar qendra e kontrollit kombëtar të rrugëve, në një proces që vazhdon po punohet për investimin që do të heqë më pas nga rruga patrullat. Qëndrojnë në vend dhe bëjnë kontrolle sipas rastit.

Do të jetë kapërcim i madh për mirëqeverisjen e territorit dhe racionalizimin e energjive të PSH dhe për zhdukjen e ngjarjeve korruptive. Projekti tjetër është ai i satelitëve, ju keni dëgjuar për ta me siguri. Keni parë edhe shumë gallatë dhe humor për satelitët megjithatë nuk është aspak keq që njerëzit të qeshin se shëndet bëhet. Do e hedhim të parin në muajin mars.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here