Te **** robt”/ Rama pranon audio-përgjimi: Po unë jam, po ti Lulzim nuk shan? Dole këtu dhe nxorre telefonin si një fëmijë që shikon fshehur p*rno

0
102

Edi Rama i përgjigjet Bashës për audio-përgjimin:

Si mos ta përsëris unë që luli i merr shifrat si balokë tauka. Lulzimi i merr shifrat dhe lexon raportin transparence internaltional të 2016, dhe zonja Tabaku deklaratën që është paditur e ka bërë në tetor të 2018, Lulzim. Ti the poo punon fort që të më rrëzosh mua. Minimumi i punës që bën një drejtues, sepse të të them lider është të shpërdoroj konceptin, ti nuk përgatietsh kur flet por rri si nëkafe, zgjat veshin nga një krah në tjetrin dhe flet këtu pasataj.

Pastaj the shteti ka filluar të paguajë Beketin? Po ku dhe si? Unë e kuptoj pse e thua por ti do të hysh në mendjen dhe semrat e shqiptarëve por ske për të hyrë kurrë. Aty ku të futën edhe që aty p[o të nxjerrin. Ti i qan hallin sepse unë kam një histori me popullin shqiptar nuk u nga qenin shkopin jo më tu hajë lepuri, shqipatrët e kanë politikën sport kombëtar dhe në këtë lloj sporti i ndjejnë me hundë kush e ka me vërtet dhe kush bën sikur. Askund nuk po paguhet beketti lulzim. Foli për një tjetër që ka fituar arbitrazh, duke thënë “thonë se”, po si mund të dal;ë kryetari i opozitës po këtë kush ta tha se nuk e ke nga ata që ke në krah majtas e djathtas, por ti kaq mban. Edh atoi që ti thonë i harron rrughës dhe del këtu dhe vendos pllakën e megropfonin.

Ustai yt ngelet, e tregon ndryshe nga ustai që e bënte me epode ti e bëre me iphone. Njësojh si ai. Për të njëjtën arsye sepse po qe puna për të zgjedhur midis dy të këqija, nmjerëzsit zgjedhin origjinalin jo me kopjen, sepse ajo që bëre ti këtu ndryshonte vetëm zëri dhe statuja , fjalori sadist por krtiminelët që ti ke ngrënë janë nën dhe , merr qetësues para se të vish në sallë., ku edi ti që marr qetësue4s që vij në sallë e ke dëgjuar nga “usta”, naë vrarë me antitink kur drejtoja bashkinë e tiranës këto ti i dëgjon nga “usta”, njësoi si ai por nuk je as kopje e tij. Je një njeri që ke marrë përsipër të bësh atë që stë takon edukata familjare dhe ska lidhje me histoprinë tënde deri sa takove ustain., Formimi i lartë në hoplandë dhe vjen këtu zhyente poshtë dhe përfundon një një imitim i “ustait”. Ti ke qëndruar me mua 6 orë bashkë në atë reze , kemi kaluar shumë mirë, cfarë të bëra unë ty. Meqë ti e di që kur keqmi qënë bashkë a të kam dhunuar unë kemi ndejtur në hapësirë të ulët 50 centimetra. Qëndro larg nga ustai që e ke pasur 50 centimetra , atë2 që unë e kam pasur përballë për 30 vite dhe e njof shumë mirë kopjen e tij 1 km larg, ma kupton atë që thua por më dëshpërton që e ul veten nën nivelin përtej “ZH” duke përdorur fjalorin më të ulët. Je si një fëmijë që shikon fshehtas porno, harrove që Kuvendin e shikojnë gjitha moshat, po kujdesi jot ku është që e shikojnë

Unë nuk jam i rënë nga qielli, nëse këtu ka një burrë që të më thotë që asnjëherë në jetën e tij në komunikim privat nuk e ka parë gjuhën ti shkasë me atë fjalë që unë përmenda, cou ti i pari dhe thuaj që në komunikim privat nuk të ka shkarë gjuha tek një fjalë që ti kujtohesh që nxore fotografinë lakuriq dhe mua shqiptarët mu afruan më shumë. Ai është përgjim. Ti nuk je vetja, je shëmbëlltyra e atij ustai por nuk e gjete rrugën për tu larguar nga ai duke më sfiduar mua dhe kundërshtarët politik dhe jo duke u gëdhirë në majë. Ustain tënd unë nuk e kam pasur ndonjëherë mik, por ske dëgjuar të them është armiku ynë i përbashkët, është nga ato shprehjet e enverizmit që i kanë ngelur në gjuhë ustait.

Pentagramit i ka ikur ustait dhe duket mirë kur argumenton, është cështje e mikraocipit, hiqe mikrocitin se na turpërove gjithve me ato që fole sot këtu, fole për fjalorin banal , për cilin për përgjigje. Kujtove se do të thoja sjam unë? Ajo ka kohë që kla dalë nga një media, po hapni gjyqe me vetveten, aty ka filluar një luftë hiojesh për të dalë në dritë. Aty jeni të gjithë ju si hijet që duan të dalin në djellë ndërkohë kanë 30 vite që përvëloheni.

Audio-përgjimi i publikuar nga Basha, debati mes Rames dhe qytetarit:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here