Gazetarët pyesin Bora Muzhaqin për abuzimin e fëmijëve, ministrja S’kam kohë…

0
62

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi është pyetur nga gazetarët në lidhje me ngjarjen abuzimin e fëmijëve.

E teksa gazetarët e pyetën ministren për Rinën dhe fëmijët për abuzimet, Muzhaqi ka thënë se nuk ka kohë të flasë.

Gazetarja: Donim t’ju bënim disa pyetje mbi abuzimet

Bora Muzhaqi: Jam shumë vonë më duhet të lëviz

Gazetarja: Mund të përgjigjeni se dy minuta ju marrim. Kjo është përgjigjia juaj? Drejtoni një institucion…

Bora Muzhaqi: Institucioni im nëse do të kishit lexuar VKM-në që tregon përgjegjësitë e mia, do e kishit kuptuar përgjigjen time./newsbomb.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here