Fierza në kuotat maksimale; Reshjet e qershorit shtuan prurjet

Prej katër muajsh ka qëndruar në 296 metra, me luhatje të pandjeshme plus-minus 50 centimetra ndërkohë që periudha mars-qershor ka qenë një ndër më optimalet për Koorporatën Elektroenergjitike Shqiptare. Në...

Në shtator me pagesë, miratohen tarifat e Rrugës së Kombit

Edhe pse ende nuk është konfirmuar zyrtarisht nga qeveria, pagesa në Rrugën e Kombit do të rinisë në 17 shtator. Burime nga grupi negociator ndërministror kanë bërë me dije...

TE FUNDIT

“Nëse i do për fëmijë mos merr”, fermerët “vrasës” injektojnë te frutat dhe perimet...

Rritja e produkteve me hormone është një rrezik i cili po shtohet dita-ditës. Në një vëzhgim në Kuçovë dhe Berat, Fiks Fare ka zbuluar...

Video shokuese/ Nëna godet me rrip fëmijët, bashkëjetuesi gjerman i hedh burrin nga shkallët

Kjo histori vjen nga Dortmundi i Gjermanisë me kërkesë të gjyshërve. Prindërit e Orest Malokut denoncojnë dhunën që bashkëshortja ushtron mbi djalin e tyre...