TE FUNDIT

Ditët e karantinës, çfarë kërkojnë shqiptarët në internet, rekord leja për të dalë dhe...

Kur po bëhet gati një muaj që ka nisur kufizimi i lëvizjeve dhe shqiptarët janë vendosur në karantinë të detyruar brenda shtëpive të tyre...

Horoskopi per daten 7 Prill 2020!

Dashi Gjendja mjuaj shëndetësore mund të përmirësohet duke ndarë lumturinë me të tjerët. Ka gjasa që të merrni para shtesë, ndryshe nga çmund ta prisnit....