No posts to display

TE FUNDIT

“Përgjegjësit duhet të kapen nga koka”, shoqëria civile tubim të heshtur para Prokurorisë së...

Shoqëria Civile organizoi para disa çastesh një protestë të heshtur para godinës së Prokurorisë së Përgjithshme për viktimat e tërmetit. Përmes qirinjve ata shkruan...

“AMA shndërrohet në agjenci censure”, gazetarët kundër paketës anti-shpifje të qeverisë

Organizatat e mediave dhe gazetarët në Shqipëri i konsiderojnë projektligjet e paketës antligjore si cënim të lirisë së shprehjes. Ato kanë paralajmëruar ndërkohë edhe...