TE FUNDIT

Një mesazh 165-vjeçar gjendet në murin e një kishe

“Në këtë kishëz në restaurim punoi Godard”, këto fjalë të shkruara nga një suvatues, në 1856, u zbuluan javën e kaluar në kantierin e...

Lëpusha prej ditësh pa drita dhe e izoluar nga bora

Zona e Lëpushës në qarkun e Shkodrës po vuan prej ditësh mungesën e energjisë elektrike dhe izolimit prej dëborës. Banorët kërkojnë ndërhyrjen nga ana...