TE FUNDIT

Publikimi i të dhënave personale, Elisa Spiropali: Kjo ndodh kudo në botë

Ministrja për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali ka reaguar pas lajmit se të dhënat e mbi 900 mijë votuesve mund të kenë dalë nga...

Dialog me vajzen

Nga Farida Zmijani Ramadani Holta a ke mendu ndonjihere me ik jashte kryesisht ne Gjermani se ke dhe vllan atje? Gjermania po asht anderr e...