TE FUNDIT

SKANDAL në Itali, mjekëve dhe infermierëve u është injektuar ujë fiziologjik në vend të...

Një skandal ka ndodhur me vaksinën e Pfizer në Itali. Sipas informacioneve për mediat vendase, disa punonjës të kujdesit shëndetësor kanë marrë gabimisht ujë fiziologjik...

Nga filmi në realitet, aktori i “Gomorra”-s arrestohet për shpërndarje droge

Nga filmi në realitet. Aktori italian Salvatore Abbruzzese, i cili ka luajtur në filmin “Gomorra”, u arrestua në Scampia për shpërndarje droge. 26-vjeçari nuk ishte...