TE FUNDIT

Iu premtuan shpërblim 500-1000 euro, mjekët dhe infermeirët në Lezhë marrin vetëm 5000 mijë...

Stafi i mjekëve, infermiereve, sanitareve dhe shoferëve të Repartit të Urgjencës së spitalit Rajonal Lezhë sot kanë dalë me një peticion drejtuar qeverisë për...

Shqiptarët mund të bëjnë pazar nga ora 05:00 e mëngjesit deri në 14:40 të...

Shqiptarët janë të izoluar në banesat e tyre, për shkak të masave të marra nga qeveria për COVID-19. Ndërkohë, kryeministri Edi Rama njoftoi një...