TE FUNDIT

Horoskopi per daten 7 Prill 2020!

Dashi Gjendja mjuaj shëndetësore mund të përmirësohet duke ndarë lumturinë me të tjerët. Ka gjasa që të merrni para shtesë, ndryshe nga çmund ta prisnit....

VIDEO/ Spërklat qëndrojnë 20 minuta në ajër bashkë me virusin, si përhapet Koronavirus me...

Duke përdorur pajisje lazer dhe kamera me ndjeshmëri të lartë, që janë në gjendje të identifikojnë mikro-grimcat, një grup studiuesish japonezë ka arritur të...