img_1204.png

TE FUNDIT

“Më kanë propozuar disa herë përgjatë jetës”- Besa Kokëdhima flet për ‘princin e kaltër’...

Ndërsa rrëfeu se ka marrë disa propozime përgjatë jetës, por ende nuk ka vendosur të shkojë drejt martesës. “Më kanë propozuar disa herë përgjatë jetës....

“Qytetarët mbrohen vetë”, Kadia debat me Klosin për mbylljen e plazheve: S’e do policia...

Hapja e plazheve dhe turizmi është një ndër debatet aktuale e cila po zhvillohet në opinionin publik. Kjo është edhe tema e diskutimit në...