img_5928.jpg

TE FUNDIT

Shqiptarët mund të bëjnë pazar nga ora 05:00 e mëngjesit deri në 14:40 të...

Shqiptarët janë të izoluar në banesat e tyre, për shkak të masave të marra nga qeveria për COVID-19. Ndërkohë, kryeministri Edi Rama njoftoi një...

Ditët e karantinës, çfarë kërkojnë shqiptarët në internet, rekord leja për të dalë dhe...

Kur po bëhet gati një muaj që ka nisur kufizimi i lëvizjeve dhe shqiptarët janë vendosur në karantinë të detyruar brenda shtëpive të tyre...